I love höns soppa

Nu äter jag höns soppa, jag bara älskar det........
Det säger bara slurp så är det slut...............
Mmmm det är bara så gott............


Baba has coming home

Nu har äntligen baba (farmor på serbiska) kommit hem från Serbien, hon har typ varit borta i 2 månader och medans hon var där så fylde hon 56 (tror jag)den 19 october (lite pinsamt att man inte vet hur gammal ens farmor är he, he).
I alla fall så har jag saknat henne.
men det jag vill berätta är att vi åt såklart middag och lunch, och det mästa av maten var sånt hon hade tagit hem från Serbien, sen hade hon plockat vindruvor, äpplen, och päron från våran tomt där nere.
Det var jätte smaskit och jag vart jätte mätt, men till middag var det faktist en väldigt svensk/italiensk maträtt vi  fick spagetti med köttfärsås.
Det här kanske inte är så intresant för dig som läser men jag brukar ju skriva om vad som har hänt/händer mig och sen så betyder baba väldigt mycket för mig.
Här är min glada baba
och så här såg jag ut idag.
Det här fick jag av baba , jag ska försöka att ha på mig det hela tiden.


men nu måste jag faktist läsa lite TOLKIEN, jag har typ halva boken kvar( help me).


50 års fest

I lördags var jag med familjen på 50 års fest hos mammas fasters man Kenneth ni vet det där med krusedullerna.
jag umgicks nog mäst med min kusin julia som är 1 år yngre än jag eller som hon brukar säga 8 MÅNADER YNGRE FAKTIST hi hi, men i alla fall så hade vi jätte kul, pratade mycket och sånt, ni vet.......
 Här är jag och julia på festen(jag hade ingen bra bild som vi var tillsammas på). Julia är värkligen en helshyst tjej.
Föresten så ska jag sova över hos henne i tumba på lördag............


Lite kruseduller

Äntligen så har jag fixat in allt folie i håret eller rättare sakt mamma har nu fixat in allt folie i mitt hår,och nu ska jag visa lite bilder på hur jag ser ut.
   jag ser ju ut som en rymdvarelse HI,HI
nu är det bara och vänta.......
för att det inte ska glida runt och förstöras i sängen när jag sover i natt, så har jag knutit runt en sjal runt huvudet.
Jag tycker att det blev rätt snyggt, kanske lite för mycket men ändå(som ni ser så är bilden sne men jag hinner inte vända den för nu ska vi åka).
KRAM Danni<3

Äntligen

Äntligen så är det höstlov JIPPI!
Nu kollar jag på nya SF-kanalen (svensson svensson). Sen ska jag duscha och göra inpackning, och efter det ska jag fixa korkskruvar med hjälp av folie (tips: använd folie när du ska göra korkskruvar).

Efter skolan idag var jag och köpte strumpbyxor och ett par snygga guld örhängen  på ginatricot och på H&M köpte jag ett par såna där jeans som är så där jätte vida längst ner ( jag vet jag har en liten annorlunda stil).
Ja ni kanske undrar varför jag har varit och handlat och varför jag ska fixa korkskruvar i håret, ja jag ska faktiskt på 50års fest i morgon kl 3 hos main mammas fasters man Kenneth..........


och sen om du gillar manga gå in på ttapril.blogg.se

Tema dag

Idag ska vi ha tema dag. Det ska bli väldigt kul (hoppas jag), men jag vet inte direkt var jag ska va och vad vi ska holla på med, men jag har en VILD gissning(GPP).
Have a god day!
M.V.H Danni <3

Loppis

Idag hade vi loppis med våran klass 7:1 i centrum. det var kul men det kunde blivigt jätte kul men det mesta beror ju på vädret. Vi hade bakat rätt mycket , ungefär alla bakvärk gick åt, dom flesta som köpte av oss var pensionärer, men vi fick i alla fall ihop lite slantar (det förtjänade vi för det var is kallt, tårna var som is bitar när man kom hem).
Sen när jag kom hem gjorde jag läxor, åt lunch, kollat på TV etc. 


a normal day

Idag har det bara varit en normal dag.
Vi började med bild som första lektion 08:10. på den fick jag och jennifer jätte bra kretik.
Vi håller på med naturvänliga planscher/skyltar, på våran skylt är det två garn vantar som har rubriken "Använd Naturvänligt",det vi fick bra kretik för var vårat garn nystan.
Sen har det bara fortsat som en vanlig torsdag brukar vara förutom att vi inte hade någon SV och NO för att våra lärare var borta med sina nior på en gymnasie grej så alltså sluatade vi tidigare.
Sen har var det bara som en normal vardags eftermiddag brukar vara (TV, dator, läxor........).i min säng,så söttMORRIZ,(puss,puss).

GUDSTJÄNST

Idag har jag, mamma och Filip varit på gudstjänst i markuskyrkan.
Filip hade fåt en inbjudan för alla dom som har fylt 1 eller 2 år och då ville jag också följa med.
Det var väldigt kul. En barnkör sjöng och då funderade jag på att börja sjunga i kyrkkören, men jag tror inte det är någon bra ide för jag har ingen sång röst men jag gillar att sjunga. Sen var det fika. Jag åt 2 varm korvar,3 havre kackor med choklad i och en cocosboll. (IT WAS FUN).


UTE & INNE

    UTE:                  INNE:
orkestern            risgrynsgröt
skolkning            skinnjacka
O´boy                mjukisdress                
smilisar               kärlek


En dag på biblioteket

Idag var jag och miranda på biblioteket efter skolan. Vi hade skit kul och spelade in roliga filmer på min mobil, fimerna var ett program som hette djur, kultur, och nöjes nytt. Vi gapskrattade hela tiden. (SKIT KUL). 

JENKAN

på väg hem från skolanJenkan! en dag efter skolan. Vi ska hem till mig och gör något skoj.......


MORRIZ ÄR SÅ SÖÖÖT!

HÄR ÄR MORRIZ HEMMA I SOFAN OCH VILAR. (VISST ÄR HAN SÖT)

äntligen fredag

 nu är jag med mirandapanda. vi har varit på bibilioteket oc spelat in massa roliga filmer.

this is me

Här är jag, bilden är väll inte den bästa men den får duga. Puss.

skolan

det var så roligt i skolan idag.Fast alla våra lärare har typ fått damp!!!! förutom dom som är yngst.
som idag, våran matte lärare som är runt 40 eller äldre skälde typ hela början av läktionen. efter det så hade vi gymnastik och då var våran lärare jätte arg typ hela lektionen, varför vet jag inte och engång kasta han bolen så hort mot en plint och skek så högt att jag höll på att hoppa två meter.


och det här bör ni veta jag HATAR!!!!!! arga vuxna.....................




FILIP 1 ÅR

iHURRA HURRA HURRA!!!!!!går fylde min lille bror 1 år, mormor var där och vi sjöng det var jätte kul.och tårtan var jätte god.(BLÅBÄRSTÅRTA).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0