tvätttvätttvätttvätttvätttvätttvätttvätt

Är snart klar i tvättstugan! <3


kom hem igår

Jag kom hem i går från Djupremmen. Och ni vet den där kännslan när man sättersig vid datorn för första gången på 14 dagar. Ja då blir man ju lite fin känsligt HEHE!

I dag ska jag gå i tvättstugan och tvätta lite kläder. Baba kommer också hit för att baka bröd. sen ska jag hämta Filip på dagis vid 3 och efter att mamma och pappa kpmmer hem från jobbet så ska vi åka till Öland.

Ni klommer inte få se några bilder än för jag har inte hunnit gör det men när jag har gjort det så ska ni få se jätte fina bilder :) <3

YES! YES! YES!

Äntligen så är det äntligen dags. Jag ska på kollo :)
Nu så har jag äntligen packa klart.
Men i alla fall så kommer jag inte skriva så mycket för kollot är i 2 veckor, sen efter det ska jag till öland för att fira midsommar, sen efter det ska jag ut med tildas båt "kanske" och sen är det bara gålö, älskade gålö<3

GLAD SOMMAR!


GOOD MORNING

God morgon allihopa. Jag är skit trött för jag ränsade garderoben i går. Det låg kläder i varända vrå. På min säng , på sandras säng, på skrivbordet, på strykbrädan, under strykbrädan, under min säng, i garderoben och bakom dörren.










Men nu sitter jag med min te-kopp och glor på datorn :) ;)



LOVELY GÅLÖ

Var på gålö idag och hade skit skönt. Gick till sandstranden en stund och badade fötterna och tog lite bilder på morriz och mig. :)


Kolla morriz HA! HA!



Jag är pappas Lugna Favorit!

EVERYDAY IS A HAPPY DAY

Hade skit kul i går kväll för då var jag och jennifer och sov över hos tilda och kolla på lite film. Jag började också kalla hennes garanne som typ var 16 - 17 år gammal för arnold HE HE men vi vet inte om han heter det.







Det här köpte jag till kollo idag med mamma:





Om ni undrar så är det inte vinterkläder utan regnkläder;)


sen köpte jag en stor resväska för min gammla gick sönder förra året :)


uppspel

Hade uppspel på teatern igår och det gick rätt bra. Men idag ska vi också ha uppspel på scenkonsten för sexåringarna :)


RSS 2.0